Udtalelser og erfaringer

”Der er alligevel mange faglige ting herude, så når vi kommer hjem og snakker om det, så har de faktisk alle oplevet nogle ting, som de kan dele med hinanden. ”Så I også det” ”Det her var vildt fedt””eksperimenter
– Klasselærer, Phillipsskolen, 8. klasse

 

”Det fede er det med at få lov til at blande det faglige med det sjove og gøre undervisningen praktisk i stedet for bare at sidde i et klasselokale. Jeg ved generelt ikke, hvad jeg vil efter gymnasiet, men efter i dag kunne det da sagtens være at det skulle være indenfor naturvidenskab elller sundhedsteknologi. Jeg skal i hvert fald hjem og tænke over det.”

– Pige, 17 år, Nørresundby Gymnasium

 

”Det har været rigtig sjovt og lærerigt. Når jeg bliver voksen, vil jeg gerne være forsker og forske med al det her naturværk”
– Dreng, 10 år

 

”Vi har en rigtig god mulighed for at møde dem, vi senere også skal møde ude i skolerne. Det giver en mulighed for at komme ud og sige: ”Sådan her kan vi også gøre tingene”. Vi er glade for, at DNF er placeret i zoologisk have, for så kan vi passe vores stand sammen med dyrene herinde. Det bedste, det er de børn, der selv kommer tilbage lidt senere på dagen fordi de alligevel er interesserede. Det er nok også der, hvor man har vundet mest.”
– Mand, 23 år, UCN lærerseminariet